Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Harry Potter & jag

Av eva - 22 mars 2008 15:20

I påskveckan fick jag sista Harry Potter-boken som ljudbok. Jag lovade mig själv att inte börja lyssna förrän påskhelgen. Jag vet att när jag börjar, så har jag svårt att sluta. Påsken med ledighet var därför ett bra tillfälle att börja lyssna på boken.


Igår eftermiddag satte jag igång. Lyssnade på de tre första av 22 cd-skivor. En cd- skiva är drygt en timme lång. Jag kan inte med ord beskriva hur bra jag tycker den är och till alla er som inte läst böckerna om Harry Potter säger jag bara: LÄS DEM!


Har nu precis kommit hem från ICA Maxi. Var där och storhandlade, så nu ska jag och Harry Potter fixa lite mat. Tänker göra en stor sats med köttfärssås och koka pasta så att jag kan frysa in matlådor, en hel kyckling ska in i ugnen.


Ha en skön Påskafton. Kram

 
 
Charlotte

Charlotte

22 mars 2008 17:43

God glad fortsättning på påsken!! Vi har de 5 första böckerna av Harry Potter och jag borde skaffa de sista. Mina söner tycker inte om Harry Potter längre, förstår inte varför. Jag ska ta och läsa om böckerna från början och med tiden skaffa de sista också. Annars går påsken sin gilla gång här. Det är rätt lugnt för ena sonen har fortfarande ögoninflammation så vi vågar oss inte ut så mycket. När jag vikarierade som lärare var jag med om en julpysseldag i skolan, det gick till på samma vis som er. Det var kul och en av de få gånger jag fick vara med. Annars blev alla raskt friska när det var idrottsdagar, utflykter och annat roligt. Ibland tyckte jag de kunde bjudit med mig, även om jag inte fick betalt. Men inte, det fick väl inte av en eller annan anledning.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
A-E

A-E

22 mars 2008 21:02

Hej!
Man måste vara smart med påskriset. Mitt ris står i en vas med stenar i botten, som i sin tur står i trätunnan. Då gör det inget om Pysen tippar det. Med andra ord så har han ej tippat det än!! Perfekt.
Ha det så bra med Harry Potter. De bästa böckerna som finns.
Ha en trevlig påskhelg.

http://kattmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av eva - 31 augusti 2009 16:46

Jag har den sista tiden insett att jag tappat lusten att blogga. Tycker att bloggen tar tid, tid som jag inte har.   Därför tackar jag för mig och stänger denna blogg.   Jag har fått flera bloggvänner och det har varit jättekul att lära känna er. Är...

Av eva - 22 augusti 2009 11:54

Ja, i tisdags började skolan med allt det kaos det innebär.   Till denna termin har flera klasser bytt klassrum och alla elever kommer ju inte ihåg var de ska gå. Allt material som vi beställde i JUNI dök upp nu i veckan och detta innebär att vi int...

Av eva - 17 augusti 2009 11:52

  Bättre en uppriktig fiende än en falsk vän.

Av eva - 10 augusti 2009 18:32

  Att ta det första steget är den viktigaste delen av varje upptäcksfärd och utan tvekan det mest betydelsefulla. Platon ...

Av eva - 3 augusti 2009 11:36

  Erfarenheten är en bra lärare, men han skickar svinaktigt dyra räkningar. Minna Antrim ...

Skapa flashcards